Bu Blogda Ara

17 Haziran 2016 Cuma

Fotolüminesan levha kullanın, enerjiden tasarruf edin!

Yangın, deprem ve diğer acil durumlarda insanların güvenli bir şekilde yönlendirilmelerinin en iyi yolu levhalardır. Lorex'in ihtiyaçları maksimum düzeyde karşılayan, aynı zamanda cebi koruyan fotolüminesans levhalar kullanıcılara 17 farklı model sunuyor.

Diğer levhalardan farkı ne?

Piyasada satılan PVC yönlendirme ve uyarı levharından farklı olarak kalın dekota malzemeden üretilmiş olup, aynı zamanda hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Çift taraflı bantları sayesinde istediğiniz bölgeye kolayca uygulayabiliyorsunuz.

Fotolüminesans nedir, avantajları nedir?

Lorex yönlendirme levhaları içerdiği fotolüminesan malzeme sayesinde ışığı depolar, böylece elektrik kesintisi gibi durumlarda fark edilebilirliğini korur. Elektrikli yönlendirme levhalarına göre daha az maliyetli olduğundan kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Kablo ve montaja ihtiyaç bırakmaz, estetik görünümüyle dikkat çeker. Fotolüminesan malzeme doğaya ve insan sağlığına kesinlikle zarar vermez, radyoaktif madeller içermez. Ekonomik ve sağlığa zararsız olmaları nedeniyle Avrupa'da kullanımı yaygınlaşmaktadır.

'İş Güvenliği Mevzuatı'na uygun Lorex Fosforlu Çıkış, Yönlendirme ve Bilgilendirme levhaları karanlıkta aşağıdaki gibi görünür:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder