Bu Blogda Ara

12 Ekim 2017 Perşembe

C-TEC Yangın Alarm Panelleri


CTEC hakkında: 1981 yılında kurulmuş C-TEC, konvansiyonel ve adresli yangın alarm sistemleri, otomatik söndürücü paneller, güç kaynakları, engelli sığınma sistemleri, çağrı sistemleri ve indüksiyon döngü ekipmanları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip İngiltere'nin en büyük bağımsız elektronik ekipman üreticilerinden biridir.



CTEC'in Türkiye distribütörlüğü Furkan Mühendislik tarafından yapılmaktadır.


CFP Serisi Yangın Alarm Panelleri her biri dört adet konvansiyonel siren devresi, sınıf değişikliği ve uyarı girişi, dahili yangın ve arıza röleleri ve kombine tuş takımı / tuş vuruşu girişi özelliklerine sahip 2, 4 ve 8 bölge versiyonu mevcut, gömme veya yüzeye monte edilebilir plastik muhafaza içinde sunulmaktadır.


24vdc 2 adet 12v/1,3ah akü gerekir. Tekrarlayıcı panelleri yoktur. Özellikle küçük bölgeler için tasarlanmıştır. Hesaplıdır, kolay kullanıma sahiptir. Her yangın alanına 30 konvansiyonel dedektör tahsis edilebilir. Santral ön panelindeki kontrol tuşları az sayıda tutulup kullanıcıya kolaylık sağlanmaktadır. Tüm santrallara üst veya arka yüzden kablo girişi yapılabilir. CFP Serisi santrallar şarj seviyesini sürekli görüntüleme olanağı ve şarj etme işlemi sona erdiği zaman otomatik şarj kesme özelliği sağlar. Eğer akü seviyesi çalışma gerilimi seviyesinin altına inerse, santral otomatik olarak kapanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder