Bu Blogda Ara

14 Eylül 2017 Perşembe

Mieka Mağaza Güvenlik Sistemleri

Mieka mağaza güvenlik ürünleri, mağaza içi ürünlerin korunmasını; maddi kayıpların minimuma indirilmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Ürün koruma anteni, soft tag ve hard tag ürün koruma etiketleri, sökme aparatları, deaktivatör gibi birbirini tamamlayan ürünlerden oluşmaktadır.

Müşteri ve çalışan hırsızlıkları, ürün kayıpları ve hatalı siparişlere karşı kullanılması gerekli hale gelen Mieka mağaza ürün koruma sistemleri set halinde ya da mevcut ihtiyaç durumuna göre ayrı ayrı satılmaktadır.

MIE-5432T Ürün Koruma Anteni



Ürünlere yerleştirilen aktif koruma etiketleri ile mağaza çalışanlarının uyarılmasını sağlar.

Teknik Özellikler:

Tarama Frekansı: 8.2 Mhz - 0.05 Mhz
Sensor Açıklığı: Softtag :110cm Hardtag : 160cm
Boyutlar: 1650x340x85(mm)
Alarm: High, Middle,Low
Band Genişliği: 7.7 – 8.7Mhz





MIE-632 Soft Tag

Tek kullanımlık bu etiketler yüksek hassasiyete sahip olup, kırılma riski olan ya da teknolojik ürünler için kullanılmaktadır. Aktif durumda ürün korum antenini alarma geçirir. Bu etiketlerin deaktivatör ile pasif hale getirilmesi gerekmektedir. Deaktif edilen etiketler yeniden kullanılamamaktadır.


MIE-536 Hard Tag


Ağırlıklı olarak giyim sektöründe kullanılmaktadır. Çivisi ile birlikte ürün üzerine yerleştirilir. Sökme aparatı ile çıkartılır ve tekrar kullanılabilir. Mağaza içi hırsızlık olaylarının azaltılmasında önemli bir payı vardır.


MIE-1226D Soft Tag Deaktivatör

Soft tag ürün koruma etiketlerinin alarmını öldürür. Deaktivite işleminden sonra etiketler bir kez daha kullanılamaz.











MIE-027C Hard Tag Sökme Aparatı

Ürün üzerine yerleştirilmiş alarmın üründen ayrılabilmesi için kullanılmaktadır.









Ürünlerle ilgili detaylı bilgi ve sipariş için 02124831783 ya da 05078905832 numaralı telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder