Bu Blogda Ara

28 Şubat 2017 Salı

gaz dedektörü

gaz dedektörü

Gaz dedektörü ailenizi olası gaz kaçaklarına karşı korumanın basit ve hesaplı bir yöntemidir. Bu yazımızda lorex gaz dedektörlerini bulabileceğiniz çeşitli gaz dedektörleri özellikleri hakkında bazı bilgiler bulabilirsiniz.
gaz dedektörü istanbul
Gaz dedektörü ailenizi olası gaz kaçaklarına karşı korumanın basit ve hesaplı bir yöntemidir. Bu yazımızda lorex gaz dedektörlerini bulabileceğiniz çeşitli gaz dedektörleri özellikleri hakkında bazı bilgiler bulabilirsiniz. çoğu insanlar gaz kaçaklarında, gazın kokusundan bu durumun fark edilebilebilr zanediyor. tabi  böyle bir durumda uyku halinnde  ya da nezle olmuşsanız burnunuza güvenemezsiniz. 
Lorex Gaz dedektörü alarm verdiğinde yapılması gereken bazı güvenlik önlemleri vardır. Evinizde & işyerinizde açık ateş, sigara gibi gazı tetikliyecek şeyleri hemen söndürmelisiniz.  pencere ve kapıları açıp evi iyice havalandırmalısınız. Eğer gaz dedektörü hala alarm veriyorsa acil müdahale ekiplerini arayın.
Gaz dedektörü almadan önce doğalgaz, karbon monoksit veya hangi gazlara karşı duyarlı olduğunu öğrenin. mutlaka selenoid vana kullanın selenoid vana otomatik gaz dedektöründen aldığı gaz sinyallerini selenoid vana'ya iletilir ve selenoid vana Gazı keser. 


Türkiye ve yurdışından sipariş edebilirsiniz Gaz dedektörü istanbul ofisimize gelip eldende teğmin edebilirsiniz.

Sipariş\Destek Hattı. Lorex Gaz Dedektörleri0507 890 5832

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder