Bu Blogda Ara

21 Kasım 2014 Cuma

Sis Alarm Sistemi Ürün İncelemesi

Sis Alarm Sistemi Ürün İncelemesi

Hırsız alarm sistemlerinde yaygın olarak; eve hırsız girdiğinde mekan sahibini ve emniyet güçlerini uyararak haber veren bir mekanizma yer almaktadır ve eve ulaşılıncaya kadar geçen sürede hırsızların soygun işlemini tamamlayıp olay yerinden uzaklaşma ihtimali yüksektir. Bu durumda hırsızları anında etkisiz hale getirebilecek bir sisteme ihtiyaç duyulur. İşte bu ihtiyaçtan yola çıkılarak üretilen sis alarm sistemleri, hırsızların alarm devreye girdiği an yoğun bir sis dumanı altında kalarak soygunu gerçekleştiremez hale gelmesine imkan tanımaktadır.


Ev ve iş yerinizden uzaktaysanız, değerli eşyalarınızın çalınma riskine karşı sis alarm sistemini devreye sokarak, güvenliğinizi bir adım daha yukarıya taşıyabilirsiniz.

Sis jeneratörlü alarm sistemi ve dedektörü, sinyal aldığında bulunduğu ortamı sis ile doldurarak, hiçbir şeyin görünmemesini sağlar.


Sis jeneratörü, tamamen zehirsizdir ve yüksek kaliteli ekonomik sis sıvısı ile üretim yapar. Jeneratörün ürettiği sis ortamda 35-40 dakika kalır. Böylelikle polis ya da mekan sahibi olay yerine gelene dek hırsız etkisiz hale gelmiş olur.

Tak-çalıştır yapıdaki jeneratörün montajı için uzmanlık bilgisi gerekmez.

30 saniye içerisinde 310 m3, 60 saniye içerisinde 600 m3 hacimli bir alanı sis ile kaplayabilen cihaz banka, kuyumcu ve ofisler için idealdir.


Farklı bir güvenlik sistemi ile entegre edilerek de çalıştırılabilen sis alarm sistemi, elektrik kesintisinde çalışmaya devam eder.

CAM sis alarm sisteminin 310 ve 800 olmak üzere iki ayrı modeli yer alıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder