Bu Blogda Ara

21 Kasım 2014 Cuma

3MK-5120D Doğalgaz Dedektörü Ürün İncelemesi

3MK-5120D Doğalgaz Dedektörü Ürün İncelemesi


Kapalı mekanlarda can güvenliğini tehdit edebilecek olayların başında gaz kaçakları yer almaktadır. Özellikle kış aylarında sayısında hızlı bir artış gözlemlenen doğalgaz kaçakları, her yıl çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine neden olmaktadır.

Sevdiklerinizi ve kendi hayatınızı beklemediğiniz bir anda meydana gelebilecek gaz zehirlenmelerinden korumak için düzenli kontrollerin yaptırılmasının yanı sıra gaz algılayıcı dedektör kullanmanın da önemi son derece büyüktür.


3MK-5120D Doğalgaz ve LPG dedektörü, birçok türdeki kaçak gazı tehlikeli oranın altında olsa dahi algılar ve sizi önlem almanız için harekete geçirir.  İstenmeyecek olayların yaşanmasından küçük bir önlemle kurtulabilirsiniz.

3MK-5120D; TSE, GAZMER ve İGDAŞ onaylı olup ortamdaki tehlikeli gazları tespit ettiğinde zil ile sesli, LED göstergesi ile görüntülü olarak uyarıda bulunuyor.

NO ve NC kontak röle çıkışı vasıtasıyla, merkezi yangın algılama sisteminde izlenmesi, selenoid valf kontrolu, aspiratör / havalandırma sistemi kontrolüne olanak sağlıyor.

Yeşil LED ışığı gaz alarm cihazı elektrikle beslendiği sürece yanar ve tek başına yandığı sürece ortada tehlikeli bir durum olmadığını gösterir. Cihaz üzerindeki sarı led gösterge ışığı ise hata (arıza) durumunu gösteren işaretidir. Sarı LED sensörün süreklilik kaybı ve kısa devre durumunda devreye girer.




Cihaz her defasında fişe takıldığında maksimum 45 saniyelik bir kalibrasyon süresine ihtiyaç duyar. Bu durumda fişe takıldığı andan itibaren cihaz 45 saniye sonra gaz algılayabilecek konuma geçer.

3MK-5120D doğalgaz ve LPG dedektörü metan gazı (CH4) , propan gazı (C3H8) ve bütan (C4H10) gazlarını tehlikeli oranın çok altında olsalar dahi algılar ve kombi, fırın, katalitik soba , şofben gibi patlayıcı gazlarla çalışan cihazların bulunduğu yerlerde güvenliğinizi sağlar.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder