Bu Blogda Ara

17 Kasım 2014 Pazartesi

Lorex Çocuk Güvenlik Paketi Ürün İnceleme

Lorex Çocuk Güvenlik Paketi Ürün İnceleme

Kendini savunma ve karşılaşacağı tehlikeleri kestirme konusunda yetersiz olan bireylerin en başında çocuklar yer alıyor. Özellikle yeni yürümeye başlayan ve etrafını keşfetmeye meraklı çocukların korunması gereken birçok tehlikeli durum ve nesne bulunuyor. İşte bu tehlikelerin yaratabileceği etkileri en aza indirebilmek amacıyla hazırlanmış Lorex Çocuk Güvenlik Paketi’ni inceleyeceğiz. Pakette küçük çocukların ev içinde en çok yaptığı şeylerin (kapı-dolap-çekmece açma, tehlikeli araç ya da maddelere ulaşma, pencereye uzanma vb) olumsuz etkilerini azaltıcı toplamda 32 parça güvenlik ürünü yer alıyor. İşte set içeriğinde yer alan ürünler:



Elektrik priz emniyeti
Ev içinde çok sayıda bölgede kullanılan elektrik prizleri küçük çocuklar için potansiyel bir tehlike alanı. Önlem alınmadığında hayati boyutta yaşanabilecek durumlara sebebiyet verebilecek elektrik prizleri için üretilmiş olan bu ürün,  çocukların sıklıkla ellerini soktuğu prizleri muhafaza ederek elektrik çarpmalarını önlüyor. Paket içinde 12 adet elektrik priz emniyeti yer alıyor.





Kendinden Yapışkanlı Dolap & Pencere Emniyet Kilidi
Çocuklarınızın ulaşmasını istemediğiniz ilaç, deterjan, kimyasal, kesici alet vb maddelerin yer aldığı dolaplarınızı ve sıklıkla tırmanmaya çalıştıkları pencerelerinizi kullanımı rahatlıkla uygulanabilinen bu ürünle kilitleyebilir, istenmeyen olayların yaşanmasını önleyebilirsiniz.  Pakette 4 adet yapışkanlı dolap ve pencere emniyet kilidi yer alıyor.



Ürünün uygulama şekli ise şu şekilde:


Ürünü kullanacağınız eşyayı uygulamadan önce silmeyi unutmayın.

Köşe koruma aparatı
Evde kullandığımız sehpa, masa, sandalye, dolap gibi eşyalar; yeni yürümeye başlayan ya da emekleyen çocukların başını çarpıp yara alabileceği en tehlikeli nesneler arasında yer alıyor. Ancak eşyalarınızın köşelerine yerleştireceğiniz bu aparat, çarpma etkilerini en aza indirecek.  Pakette 8 adet köşe koruma aparatı yer alıyor.



Kenar koruma aparatı
Çocuk güvenlik setinde kanepe, sehpa, masa gibi eşyaların sert kenarlarının, çarpma anında yaralaması ya da kesmesini önlemek amacıyla 4 adet kullanımı basit kenar emniyet aparatı yer alıyor.


Köşe ve kenar koruma aparatını uygulamadan önce, ürünü kullanacağınız eşyanın yüzeyini temizlemeniz gerekiyor. Yapışkan kilidin kâğıtlarını çıkartarak, çift taraflı nesnelerin her iki tarafında da sıkıca yapıştırın ve 30 saniye bekletin. Ürünü kaldırmak istediğinizde kilit tutucuyu kolayca çekerek çıkartabilirsiniz.






Ayarlanabilir kapı emniyet kilidi
Çocukların erişmesini istemediğiniz dolapları bu kilitle muhafaza altına alabilir, onları tehlike oluşturabilecek durumlardan koruyabilirsiniz. Paket içersinde 2 adet kapı emniyet kilidi yer alıyor.






Kapı minderi

Evde çocukların sıklıkla elini ya da ayağını sıkıştırdığı kapı araları için üretilmiş olan ve güvenlik setinin içinde 2 adet olarak yer alan bu aparat, aniden kapanan kapıların hızını keserek çocuğunuz istenmeyen kaza ve yaralanmalardan koruyor. Ürünü kapınızın hareketli kanadının üst tarafına yerleştirerek kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder